top of page
Search

Astir Μαρίνα Βουλιαγμένης: ένα εντυπωσιακό project κάνει το ντεμπούτο του σε μερικές εβδομάδες!


Η νέα μαρίνα της Astir στη Βουλιαγμένη βάζει τον πήχη ψηλά, φέρνει εμβληματικά brands στην Αθήνα και ολοκληρώνει την μεταμόρφωση της περιοχής σε ένα διεθνή προορισμό!
Πριν μερικά χρόνια αποτελούσε ένα παραθαλάσσιο προάστιο της Αθήνας με αρκετό πράσινο, εξαιρετικό βιοτικό επίπεδο, εστιατόρια πάνω στο νερό και σπίτι του ιστορικού Astir Palace Hotel. Σήμερα η Βουλιαγμένη εξελίσσεται σε έναν διεθνή προορισμό. Το ξενοδοχείο θρύλος της Ελλάδας διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα brand της παγκόσμιας ξενοδοχίας η Four Seasons Hotels & Resorts, στις εγκαταστάσεις του μπορεί κανείς να απολαύσει υπέροχα γεύματα τόσο στο Matsuhisa Athens, όσο και στο Beefbar Athens, να κάνει τα ψώνια του στις boutique της Cartier και της Chopard και φυσικά να ζήσει μοναδικές στιγμές μόλις 21 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας.
Τα πλάνα της Astir AE ωστόσο δεν εξαντλούνται εδώ αφού με το νέο project της μαρίνας καταφέρνει να ταράξει και πάλι τα νερά της αγοράς. Σε λίγους μήνες θα μπορούμε να απολαύσουμε τη βόλτα μας στη νέα Astir Marina της Βουλιαγμένης. Ένα project που έρχεται να θέσει τον πήχη ψηλότερα από ποτέ σε ότι αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις τουρισμού και αναψυχής στην Ελλάδα. Με σχεδιασμό και υλοποίηση που σέβεται τους όρους βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης και με εγκαταστάσεις που εντυπωσιάζουν με την αισθητική τους ετοιμάζεται να υποδεχθεί mega yachts, έως 110 μέτρα, τα οποία θα την έχουν ως σπίτι τους για πολλά χρόνια.


Ο άνθρωπος πίσω από αυτό το εγχείρημα, η Κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου CEO και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αστέρα, δεν αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που περιμένουν Έλληνες και ξένους επισκέπτες ωστόσο διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα προορισμό παγκόσμιου βεληνεκούς και σημειώνει πως οι παροχές και οι υπηρεσίες προς τα σκάφη που θα δένουν στη μαρίνα αλλά και τους καθημερινούς επισκέπτες θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Επίσημα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τα brands που έχουν συμφωνήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στα πραγματικά εντυπωσιακάκτίρια της μαρίνας και τις διεθνείς συνεργασίες που μοιάζει να είναι στα σκαριά όπως αυτή με το Yacht Club του Monaco.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ωστόσο θέλουν κολοσσούς της μόδας να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την άφιξη τους. Η LVMH εμφανίζεται με κάποια από τα εμβληματικότερα brand της όπως Louis Vuitton, Christian Dior και Loro Piana από το χώρο του ρούχου και κοσμήματα Tiffany & Co. Το group Kering με τις Gucci και Bottega Veneta, ενώ το παζλ φαίνεται ότι συμπληρώνουν η Orlebar Brown ιδιοκτησίας CHANEL και η εταιρεία Dolce & Gabbana με το DG Casa με είδη σπιτιού. Μία από τις απαντήσεις στις γευστικές αναζητήσεις της Μαρίνας, όλα δείχνουν πως θα είναι το εμβληματικό Cova 1817 του Μιλάνο, που επεκτείνεται διαρκώς σε όλο τον κόσμο, και είναι εξαιρετική ιδέα για μετά ή πριν από τις βόλτες που με αυτά τα ονόματα σίγουρα θα περιλαμβάνουν ψώνια. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτά είναι μόνο μερικά από όσα λέγεται πως έχουν συμφωνήσει.


Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Αθήνα, και η ευρύτερη περιοχή γύρω της, αλλάζει με τη Βουλιαγμένη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παίρνει τη θέση που της αξίζει στο διεθνή χάρτη και κατατάσσεται ανάμεσα στους προορισμούς που θα απασχολήσουν το παγκόσμιο κοινό τα επόμενα χρόνια.


14 Μαρτίου 2023

Comments


bottom of page