top of page

Luxury shopping στην Astir Marina της Βουλιαγμένης - Beauté Magazine


Ένα χρόνο μετά την πολυαναμενώμενη επαναλειτουργία και δύο μήνες μετά το επίσημο grand opening, η Astir Marina της Βουλιαγμένης αναδεικνύεται σε απόλυτο luxury προορισμό για ιδιωτικά σκάφη του διεθνούς jet set και όχι μόνο. Οι μπουτίκ κορυφαίων οίκων πολυτελείας όπως Dior, Louis Vuitton, Bottega Veneta, Loro Piana και Gucci προσθέτουν εξτρά λάμψη στο αναβαθμισμένο διαμάντι της Αθηναϊκής Ριβιέρας που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’60, ως τμήμα της τουριστικής ζώνης του Αστέρα στη γραφική χερσόνησο του Λαιμού.

Louis Vuitton στη Βουλιαγμένη

Η καλοκαιρινή απόβαση του οίκου Louis Vuitton, ξεκίνησε νωρίς με τα εγκαίνια της ομώνυμης resort boutique στη Μύκονο και συνεχίστηκε με το άνοιγμα pop up stores στο Nammos Village και στο Zuma Mykonos. Η παρουσία του luxury οίκου στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Το oppening του καταστήματος Louis Vuitton Astir Marina στη Βουλιαγμένη είναι γεγονός.

Νέο κατάστημα Louis Vuitton στην Astir Marina Βουλιαγμένης


Ξεχωριστή shopping εμπειρία, το resort κατάστημα του οίκου στη Βουλιαγμένη έχει τσιμεντένιο πάτωμα διανθισμένο με κυκλικά μπλε πλακάκια. Δημιουργημένα από τον Ιταλό εικαστικό Nicolo Morales για την βραβευμένη φίρμα διακόσμησης Paola Lenti τα μπλε στοιχεία δίνουν φίνα μεσογειακή ταυτότητα στην παραθαλάσσια μπουτίκ Louis Vuitton. Το κατάστημα φιλοξενεί τη νέα By-The-Pool συλλογή που ενσωματώνει το πνεύμα των διακοπών στη καλοκαιρινή καθημερινότητα. Στα highlights περιλαμβάνονται αέρινα πουκάμισα, κομψά μαγιό, χειροποίητες ψάθινες τσάντες και κοσμήματα με χρωματιστές γυάλινες χάντρες. Επιπλέον είναι διαθέσιμη η περιορισμένης έκδοσης τσάντα Myconos Bag.



Το δάπεδο της μπουτίκ Louis Vuitton είναι διακοσμημένο με κυκλικά μπλε πλακάκια του Nicolo Morales.

Dior boutique λουσμένη με φως

Η νέα Boutique Dior κάτω από τον Ελληνικό ήλιο είναι γεγονός! Εγκαινιάστηκε στη καρδιά της Astir Marina της Βουλιαγμένης και φιλοξενεί το ολιστικό καλοκαιρινό όραμα Dior. Μια βόλτα στο must check luxury spot της παραλιακής αρκεί για να σε φέρει πιο κοντά στη Dioriviera συλλογή της Maria Grazia Chiuri και στην αντρική σειρά Beach Capsule που φέρει την υπογραφή του Kim Jones.





Αγκαλιασμένη από γυάλινους “τοίχους” που διαπερνά το ελληνικό φως, η μπουτίκ Dior καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα ανάλαφρο σκηνικό. Η ονειρική τοποθεσία που μοιάζει με ωδή σε ένα διαρκές καλοκαίρι, χωρίζεται διακριτικά σε δύο ενότητες. Στη μια πλευρά του καταστήματος πρωταγωνιστεί η καλοκαιρινή γυναικεία συλλογή. Χαρακτηριστικό στιλ δίνουν τα Toile de Jouy Sauvage και τα Toile de Jouy Soleil μοτίβα σε κοραλλί, μπλε, acqua green, αχνές ροζ και κίτρινες αποχρώσεις. Διάσπαρτα στον χώρο είναι γλυπτά που παραπέμπουν σε άγρια ζώα και προσθέτουν εξτρά μαγεία στο σκηνικό. Η άλλη πλευρά του καταστήματος φιλοξενεί την αντρική συλλογή σε τόνους του μπλε του λευκού και του μπεζ.


Quiet luxury & υπέροχα αξεσουάρ

H luxury shopping εμπειρία της Astir Marina, δεν σταματά στις μπουτίκ Dior και Louis Vuitton. Απογειώνεται με μια επίσκεψη στο πρώτο Sea Resort κατάστημα του οίκου Loro Piana. Διακοσμημένος με τα περίφημα Arca towers του Αργεντινού εικαστικού και σχεδιαστή Cristián Mohaded και χειροποίητα λινά backdrops, ο ναός της “ήσυχης πολυτέλειας” υμνεί τη δύναμη των διαχρονικών ενδυματολογικών αξιών.


Η πρόσοψη του Loro Piana Sea Resort, με τα περίφημα γλυπτά του εικαστικού και interior designer Cristian Mohaded.


Στον αντίποδα της φίνας αισθητικής Loro Piana, το νέο κατάστημα Bottega Veneta εκπροσωπεί το πρωτοποριακό design όπως αυτό αποτυπώνεται στα πολύτιμα δερμάτινα αξεσουάρ και στα must check κοσμήματα του Ιταλικού οίκου πολυτελείας.

Bottega Veneta, Astir Marina Βουλιαγμένη

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page